Ciiindy!!!

Haaj Haaaj!!! :D

just nu så är jag hemma hos Cindy och hennes bärbar och den är seg Hahahahahh!!! men jag använder den ändå.... och har det lite tråkigt. och dom andra asså jag menar Monica My Micke Lisa dom, dom ville gå upp till vinden AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! spöke xD HAHAHHA!! men jag tror inte att dom ska gå upp dit idag yeees. osso är det några som retar MIG!!! aahhh jag hatar dom jag måste säga vem som retar mig. eller nää jag vill inte men iaf ska Moniique ha bärbaren.

Haaj daa!! ha det så BRA!!!

Tisdag.........

Heejsan =))

Nu är jag hemma hos My och har lite tråkigt men det är ändå rolig xD. men iaf så ska jag sova över där i bergsjön 1 vecka jag har ändrat mig xD eller nåt sånt..................... men nu så ska kusse ha datan.

Heej dåå!

Lördag.........

Hejsan igen!!


Nu så ahr jag duchat eller badat a iaf så har jag gjort det men nu måste jag blogga snabbt för ska ut. nu så bestämmer jag att jag ska sova över Måndag nu är det bestämmt och jag ska inte ändra mig (Kanske ska jag göra det) men nu ska ut.


Puss på er =)

God morgon =))

God morgon <3


Idag så vaknade jag kl 09.00 tidigt xD. igår så var jag hos Monica osso idag så ska vi inte prata om igår utan idag xD. ingen är iaf vaken nu hahahh jo kanske några xD som kanske osso har vaknat förän me. men ska äta.

Glad pååsk <3
Heemma!!

Heeej på er igen :D

Nu så är jag hemma igen =) kul att få ha datan igen....... ska jag ladda Alvin and the chipmunks osso titta på den sen  efter det ska jag sova sen efter ska jag vakna efter vakna äta efter äta blablablablablablablabla xD sen skola igen. undrar vad jag ska skriva om nu hmm..... vet inte =P eftersom det är så tråkigt ska jag chatta men alla är upptagna xD. men nu ska sova.


<3 puss på er <3

Loov!!

LOOOV!!!! yes idag är det lov soft. jag undrar vad jag ska göra på lördag?? Hmm..... men iaf ska jag osso hinna göra läsläxan eftersom jag inte har gjort det...... osso vet inta hahahhah!! xD jag vet inte vad jag ska skriva om idag hahah........ men eftersom det är lov ska jag göra nåt rolig ( och det ska man göra när det är lov ^^) idag är jag jätte pigg eftersom jag sovde jag inte behövde vakna så tidigt. men iaf så ska jag inte blogga mer.


See yaa!! ^^

Loppis!!

Haaaj Everybody :D


Japp idag så är det loppis och jag har köpt en kassaskåp..... det finns en kod det är därför jag köpte den. den är osso rolig xD. jag köpte oxå kakor det var gott =) osso bilden som jag skulle visa den är borta. iaf så går det väl bra ändå. Tråkigt =/ osso igår så kollade jag på mr bean den var tråkigt assa mina kompisar tittade då och den var tecknad dom är typ 8 7 år gammla. idag ska jag ladda ned Alvin and the chipmunks... jag har kollat men den stog inget text. i så fall så ska jag ladda ned den. nu ska jag gå och äta.♥Heej då ha det så bra♥Loppis!!

Haaaj Everybody :D


Japp idag så är det loppis och jag har köpt en kassaskåp..... det finns en kod det är därför jag köpte den. den är osso rolig xD. jag köpte oxå kakor det var gott =) osso bilden som jag skulle visa den är borta. iaf så går det väl bra ändå. Tråkigt =/ osso igår så kollade jag på mr bean den var tråkigt assa mina kompisar tittade då och den var tecknad dom är typ 8 7 år gammla. idag ska jag ladda ned Alvin and the chipmunks... jag har kollat men den stog inget text. i så fall så ska jag ladda ned den. nu ska jag gå och äta.♥Heej då ha det så bra♥Torsdag

Heeej :D

Åhh igår kunde jag inte blogga T_T. iaf men jag kunde inte blogga på tisdagen heller för jag bloggade men min lärare Håkan han loggade ut mig T_T jag som jag som hade en bild  T_T iaf så ska jag skriva idag men inte så mycket för jag ska äta snart. men nu ska jag äta. det är snabbt.♥Byee ses senare ! ♥

Måndag

Haaaj Everybody :D


Idag så är det MÅNDAG skola o jag ska till simskola idag så klarade jag simprovet men måste göra om det efter påskloveter  NEEEEEEEEEJ!!! iaf denna torsdag ska vi ha loppis men inte våran klass utan den andra klassen................... om ni inte förstår gör inget xD iaf nu så längtar jag till simprovet xD. nu så ska jag äta.Byyee ;)))


God morgon

God morgon :D

Nu så är jag hemma hos min kusin My och bloggar lite och äta. igår så var jag hemma hos Cindy hon bodde i villa och jag tyckte att huset var stor vi skojade lite med henne att vi skulle sova över hos henne men jag ville det på riktig faktiskt iaf men jag gjorde inte det. idag så vaknade jag först 7 sen 8 nåt och jag sovde igen sen väckte My mig och jag vaknade som en vampyr. iaf nu så ska jag äta istället men jag kan blogga senare.


Byee =)

Fredag

Heej :D

Äntligen fredag =) jag älskar fredag . Och imorn så ska jag till hemspråk igen men inte kanto utan MANDARIN det är det svåraste som jag vet iaf förut så åkte jag till biblan och lånade böcker typ som Ranma TokyoMewmew a dom iaf nu så ska jag till gårdsten.


Hej då :D
Åby

image13Torsdag

Heeeej :D


Hemma jag kom nyss hem ifrån skolan och inte hade några läxor alls tyr HAhaha. iaf idag så åt vi fruktsallad inte när vi skulle äta då utan vi gjorde det sj eftersom det var ärtsoppa som inte alla gillar. det var gott med fruktsallad jag är nöjd =) med det...... idag så fick vi vara i datasalen men jag bloggade inte men jag läste andras blogg HAHHAH ; ))) eftersom det var så tråkigt..... klassråd hade vi oxå idag så bestämde vi vilken dag vi skulle åka till åby men ingen ville göra det så. idag så pratade vi om matsalen istället. men nu så ska jag inte blogga mer ska blogga senare.


Puss ;)))  


Onsdag

Hejsan :D


Förut så duschade jag och kom ut blött. Och jag tog datan förän min syster HAHAHAHA =D smart gjort av mig........... men nu ska jag snart sova och det vill jag inte för jag vill titta på TOP MODEL HAHAH jag  gillar den. den börjar idag kl 9 och slutar 10 tror jag Hehe. Assa jag är inte särskilt glad idag men iaf nu ska jag sova.


GOD NATT =D 


Skolan

Heellow :D


Nu får jag äntligen ha datan ÄNTLIGEN förut så gjorde jag Matteläxan Läsläxan och Hemspråksläxan men inte mandarin utan kanto =). Juste nu ska vi inte prata om läxor utan om klassråd idag så hade vi klassråd osso fick vi rösta om var vi ska åka med klasspengarna och man får bara rösta en gång. Och man fick rösta på Åby,Läger.Bowla eller Universeum eller hur man stavar det. Så jag röstade på läger för jag gillar läger man fick blönda och rösta för att man inte ska härma eller nåt sånt a iaf men Åby vann istället  HAHHHAHHHA =D men jag blev ändå glad =) men nu så måste jag ut.


HAAAAJ DÅÅÅ =)


Måndag

Heeeeeeeeeeej :D


Äntligen är jag hemma från skolan vi hade simskola och jag hade prov eller jag tror att det var prov. Jag klarade ryggsim men inte magsim.  Har tråkigt nu jag vill åka tillbaka till bergsjön för att sova över för att det är alltid rolig där. jag vill lägga in bilder men har ingen kamera xD osso en sak till Monica ska ge solglasögon till My åhhh jag vill osso ha jag är AVUNDSJUK xD åhhh men jag kan köpa själv ändå. Hihi det kostar bara 75 kr iaf nu så orkar jag inte blogga mer kanske ska blogga senare.


Haaaj daaa =D


image9


Eller hur fina.


Söndag

Haaaaaj :D


Nu så är jag hemma hos min morbror och kollar på film.
Den är tråkig men kollar ändå idag så var jag i Frölunda badet. Det var roligt där.
Men på riktig skulle vi simma i Valhalla.
Men monica sa att de har tävling där så vi kunde inte simma där.
Vi tänkte äta en bakelse efter badet. Men det fanns inte så vi kunde inte äta synd :(.
Men jag hade rolig i allafall.
Sen åkte vi till stan för Lisa skulle hjälpa Fanny köpa Didl.
Efter gick vi till mcdonald's och jag åt 2 cheeseburgare och en mellan cola.
Sen gick jag till en glassbutik. Sen gick vi till Cubus.
Vi tänkte gå till barnavdelningen men de ska stänga så vi åkte hem.
Men nu orkar jag inte blogga mer.


HAAAAAAAJ DAAAA!!!

Bergsjön!!!

Heeeeeej igen :D


nu så är jag hemma hos min kusin,,, jag har det tråkigt och sover snart. idag så har jag det rolig men också lite tråkigt. jag vill lägga in bilder men har ingen kamera. nu ska jag inte blogga mer för syster ska ha datan. blogga kanske mera imorn.


HEEEEEJ DÅÅÅÅ!!! =D

FREDAG!!!

Haaaj :D


Äntligen är det fredag. Idag var det skola som vanlig  osso var jag i bio =D. Skol bio menar jag och filmen heter nåt med pirre a men ändå den var bra iaf först var jag inte säker att den var så bra. Men sen så när jag tittade på den då var den bra xD iaf nu ska vi inte prata om skolan vi ska prata om idag jo för idag ska jag sova över i bergsjön. Jo det är faktiskt  bra för jag har massor av bästisar där typ som Lisa Fanny My fast det är min kusin osso Cindy Christine och Monica fast hon bor i gårdsten. iaf nu orkar jag inte blogga.

Haaaaj daaa =D

Torsdag

Heeeej igen :D


Nu så är jag hemma det var äntligen rolig i skolan =) vi körde limbo och dansstopp. Ni kommer väl ihåg att jag ska till bio imorn och vi ska oxå äta MCDONALDS. Åhhh vad jag längtar till imorn men nu så orkar jag inte blogga mer jag ska titta på film så.


Haaaaaj daaa =)


Torsdag

Haaalloj :D


Nu så är jag i skolans datasal. Och får ha datan 1 timme jag har ingenting att göra i datan. Tråkigt jag kan bara blogga =( jag ska snart äta. Och på fredag assa imorn så ska jag till BIO!!! klassbio och det var den filmen jag ville titta på men jag vet inte om den  är bra på RICKTIG. Men jag kan berätta lite vad den handlar om vette den handlar om att det var en tjej hon drömde om att hon kunde flyga xD sen nästa dag så kunde hon flyga. Det var bara på reklam då men och den ser bra ut iaf ska berätta om den imorn men ska gå och äta.

Heeej dååå!!! :D


Onsdag

Heeeej :D

Jag har nyss duschat och gjort läsläxan. Tråkigt idag tråkigt tråkigt tråkigt hela tiden jag undrar vrf kan det inte vara rolig i skolan. jag ska sova om 10 minuter jag vill inte sova så tidigt xD jag vill sova klockan 12 istället. Eller nä inte bra för mig jag kommer kanske sova innan klockan 12. Nu är det 5 minuter kvar till klockan 9 men måste sova nu ska blogga imorn.

Heeej daaaa =)

Street surfing

Haaaj :D

Idag var jag i skolan som vanlig och kom nyss hem och i gympan så körde vi STREET SURFING. Det var jätte kul =)
och jag ramlade jätte många gånger det var så ont men jag grät inte. Jag fick osso blå märken jag märkte det när jag gick till klass rummet. men jag hade inga bilder men jag ska få det läraren ska skicka det till mig   då kan jag visa hur svårt det var men ska inte blogga mer nu kanske sen

Heeej då :D


Söndag

Haaaaj :D

Idag var jag hos Monica igen vi tittade på hihg school musical 2 igen som igår allt var samma sak som igår men måste sova  nu

god natt


Bye

Lördag

haaaaaaaaaaaj :D


äntligen är det lördag. Idag var jag hemma hos Monica och hemma hos henne så tittade vi på film. Vi tittade på spice girl den var tråkigt =( men oxxå bra  jag vet inte om den är bra eller dålig. Vi köpte osso chips bilar haribo
i allafall är det godis xD men jag följde inte med för det var så tråkigt. Vi tittade också på high school musical 2 och alvin and the chipmunks i allafall ocrkar inte blogga mer.

Heeej dåå =D

image6


RSS 2.0