Rihannas bror vill ha hämnd på Chris "Han kan knappt kontrollera sin ilska"


I onsdags kväll sågs Rihanna utanför restaurangen Les Deux i Los Angeles

Som Starlounge tidigare berättat uppges Rihanna ha tagit en paus från förhållandet med misshandelsanklagade pojkvännen Chris Brown. Källor säger att de har bestämt sig för att de behöver tid isär för att komma över sina svårigheter.

Men enligt National enquirer tänker Rihannas lillebror, Rorrey Fenty, göra allt för att se till att uppehållet blir en permanent lösning.  

Insiders säger till tidningen att 18-åringen har svurit på att utkräva hämnd för den misshandel som Chris ska ha utsatt Rihanna för, på väg hem från en Grammy-förfest den 8 februari.  

— Rorrey är rasande. Han kan knappt kontrollera sin ilska och han är chockad över att hans syster fortfarande har kontakt med Chris, säger en vän till familjen.  

— Rorrey säger att han tänker konfrontera Chris, öga mot öga.  

Enligt källan har Rihannas lillebror, som till vardags studerar i hemlandet Barbados, aldrig kommit överrens med Chris.  

När paret var på besök i somras ska han ha tagit sig ett allvarligt snack med Chris och varnat honom för att behandla Rihanna illa. Men artisten gav ett respektlöst svar.  

— Han skröt för Rorrey om att Rihanna borde vara glad som träffat någon som är så eftertraktad och populär hos tjejerna. Rorrey tog väldigt illa upp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0